sex veckor kvar – den riktiga utmaningen har börjat

10 oktober, 2015
10 oktober, 2015

Jahopp.. första lördagen sedan 4 maj utan ätardag håller på att lida mot sitt slut.. Måste säga att det på något vis känns rätt skönt att gå och lägga sig utan kramperna i magen som påminner mig om att jag ätit på tok för mycket. Idag är det sex veckor kvar till DC och sju veckor till LP. Jag är oerhört taggad!

Det är nu den verkliga utmaningen börjar, visst jag har tappat väldigt mycket men har samtidigt en del kvar. Slutet är alltid tuffast, energinivån är mycket lägre, kroppen säger ifrån och tankar kring varför jag valt denna livsstil dyker upp.. Men samtidigt vet jag att det jag utsätter mig själv både fysiskt och psykiskt gör mig starkare.. Det känns tufft nu, men när tävlingarna är färdiga kommer jag återigen vara påfylld med ny energi och ny glöd att fortsätta.. Det är känslan av att stå på scen, i rampljuset till högmusik och presentera det jag slitit för som håller passionen vid liv. Bara tanken av att det börjar närma sig gör mig glad, faktum är att ett leende sprider sig över mina läppar.. Tur är väl det..

Denna diet har varit mycket roligare och det känns som jag hela tiden utsatt mig för nya utmaningar, speciellt under intervall-passen. Det är viljan att hela tiden förbättra gårdagens resultat som får mig att orka göra det jag gör. Dessvärre vet jag inte hur länge jag kommer klara av att pressa mig själv under intervallpassen på det sättet jag gjort det sista.. Men det är något som framtiden får avgöra.. Jag släpper den pressen jag sätter på mig själv när jag inser att jag måste.. Om jag nu inser det vill säga.. Det märks att jag börjar närma mig slutet då jag ständigt fryser under dagarna, jag går nämligen till skolan i raggsockar och löstagbar polokrage samtidigt som jag har tre hood-tröjor på mig.. Tur jag ska hem en sväng den 19:e så jag kan hämta med mig min vinterjacka.. haha.. Under nätterna är det tvärtom då svettas jag som en gris och när jag vaknar upp på morgonen är t-shirten alldeles blöt… Detta kanske låter hemskt för den som inte lever i den ”värld” jag gör, men det är just dessa saker som får mig att känna mig levande.. Japp jag är tävlingsmänniska ut i fingertopparna och jag älskar känslan av utmaningar som får mig att utvecklas.

Kommentarer

kommentarer

moamuntzing

Posts Facebook Google+