Besatthet ? jag kallar det livsstil.

5 maj, 2015
5 maj, 2015

Vissa skulle kalla det besatthet – andra skulle inte bry sig – och någon annan tror de vet bättre.
Ja, jag kallar det livsstil. Visst kan det tyckas vara aningen överdrivet, men jag älskar det. Det kommer alltid finnas de som vet bättre då de har mer erfarenhet, det är bland annat därför jag tar hjälp. Men jag betalar min coach för att hon ska hjälpa mig och ingen annan.

Dieten har nu kickat igång och jag trodde jag förberett kroppen någorlunda inför vad som komma skulle. Jag har tappat i vikt de senaste två veckorna vilket är bra. Något kroppen inte riktigt är van vid är mitt nya vattenintag. Jag drack en liter i går förmiddag och en halv på eftermiddagen.. Tidigare har jag nog bara druckit 1 liter om ens det på en dag.. Detta resulterade i en väldans massa toabesök..

Idag har kroppen varit väldigt konstigt, jag har varit alldeles skakig hela dagen och yr.. Om det har med dieten att göra är oklart.. tror inte det.. måste vara något annat.. eller så är det bara omställningen.. det ökade intaget av vatten och minskat kaloriintag..

Hursomhelst det känns oerhört skönt att vara igång igen.. Vetskapen om att jag nu har en struktur med kost och träning, genererar ökad självkänsla.. jag vet också att kommentarer kring vad jag äter och viktminskningen kommer bidra till diskussioner om vad som är sunt eller inte..En sak är säker.. jag gör detta för min egen skull, ingen annans.. och jag gör det för att jag mår bra av det. Visst det kan ses som ytligt.. Det kan jag hålla med om till viss del. Samtidigt gör jag detta för (som jag precis skrev) mår bra av det. Förra dieten hade jag toppbetyg i skolan och mådde psykiskt bättre än jag tidigare gjort någon vår.. jag kände mig piggare.. Därför funkar denna livsstil för mig.. Därav mitt val. Därav att det inte bara handlar om ytan.. utan även hur jag mår psykiskt.

Älskar att jag såhär i början måste lägga upp ett schema för att vete hur mycket mat osv. jag ska ta med mig till skolan.. Men! det är det värt! – why be average when you can be more?

11198735_10204978968966765_1269104693_n

11195518_10204979039408526_2076659253_n

Kommentarer

kommentarer

moamuntzing

Posts Facebook Google+