OCR training camp & VM kval och nya sponsorer.

20 mars, 2015
20 mars, 2015

Varit frånvarande från bloggen och tänkte ge en uppdatering om vad som hänt senaste veckan.
Varit en intensiv tid med massa olika saker som egentligen drar åt samma håll, mot det mål jag satt upp.

OCR Training Camp hade premiär i helgen (14-15 mars) 30 personer från stora delar av Sverige som deltog på Sveriges första träningsläger för hinderbana. MIT Tough Team & Mayhem Workout hade i samarbete med Lejonberget arrangerat eventet. Mmsports sponsrade med T-shirts, Bcaa och Diet Fuels proteinbars och den goda Mannagrynsgröten. Bassolino Group AB med trycken och Calle Kock levererade förstklassig mat.
Campet var superlyckat och feed backen deltagarna lämnade kring träning och upplägg var enbart positiva. Detta event KOMMER att komma igen snart!

Bestämde att jag åker ner till Holland den 28 mars och springer Tough Viking Mud Edition.
En 19 km VM kvalificerande OCR. Tanken är att kvala nu och slippa tänka på det och kunna fokusera på träningen. Förra årets misstag var att jag sprang alltför många lopp under året och när det var dags för VM var kroppen sliten och formen var långt ifrån bra. I år kommer formen att vara på topp under oktober. Allt fram tills dess är träning. och träning ja… den har det slarvats med. Mest varit hopp och lek. Löpningen är den delen jag måste fokusera på och det är just den som tar emot som mest. Löpningen är inte kul just nu, jag vet att det vänder och inom någon vecka är det en underbar känsla att komma ut och springa. Känslan efter en löptur är underbar, kroppen, huvudet och själen mår som bäst då. Snart där igen …

Nya sponsorer har tillkommit vilket alltid är kul.  ICEBUG och FITAID. Kommer att springa med Zeal RB9X terrängskor denna säsongen.

 

 

zealfrontpage1IMG_1677

DSCF5141

kommentarer, 291 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Camilo Lattof

Posts Facebook Google+