Träningsvärk och Ninja läger

3 mars, 2015
3 mars, 2015

Blev att bada för mig på Ninja Warrior semifinalen dessvärre. Är supernöjd med min insats och där och då hade jag inte kunnat genomföra det bättre. Bland det roligaste jag gjort i tävlingsväg och riktigt kul att ha fått tävla mot så grymt vältränade atleter och fått visa att vad jag går för.
Blir det en ny säsong kommer jag definitivt att söka och göra om göra rätt! Tack alla för ert stöd och pepp, de har betytt massor !

Idag tisdag, sitter jag hemma i köket och äter frukost, saknar mina barn och tanden som drogs ut igår. Blev en vilodag igår, var helt slut efter tandläkarbesöket och bedövningen. Träningsvärken från i söndags är inte o leka med idag.. Höll pass på Sankt Jörgen Sports Club i söndags, ett 30 min HIIT pass. Innan passet sprang jag 5x1km intervaller i 4min/km tempo vilket kändes ok. Efter blev det en Tabata intervall med 20 kg KB swing och explosiva Utfallssteg med 40kg, långsamt kliv fram och explosivt frånskjut tillbaka, rundade av med lite sparkar på boxsäck, och idag känds det i baksida och rumpa. Idag blir det klättring vid lunch och senare är det löpträning med Aktirun

Jobbar hemifrån och fixar med kommande event inom OCR (Obstacle Course Race = Hinderbana) på söndag håller jag OCR pass för Max Fitness, deras Warrior fitness bootcamp och den 14-15 mars blir det OCR Training Camp som jag och Mr Mayhem håller i.
MMSPORTS kommer att vara med som partners på eventet och erbjuda goda och nyttiga mellanmål under Campet. Deras nya produkt kommer ju att bli ett måste till frukost iaf!!

Body-Science-ProteinPorridge-960px

Body Science Protein Porridge Mix – Mannagrynsgröt
Body Science Protein Porrigde Mix är en proteinberikad och sockerfri mannagrynsmix som bara behöver blandas med vatten. På mindre än 3 minuter har du en proteinrik och sockerfri mannagrynsgröt med en ljuvlig smak av vanilj och kanel.

Önskar er en underbar dag och glöm inte att Livet levs Varje dag. Det är stunderna som gör livet, ta vara på dem !! /Camilo

Kommentarer

kommentarer

Camilo Lattof

Posts Facebook Google+