Backintervaller, lax och Trassel

15 februari, 2015
15 februari, 2015

Efter två veckors träningsfrånvaro och sjukdom fick jag löptränat med teamkollegan Karin och Magnus Myhrborg från Aktivators. Snörade på mig Inov8 skorna då backintervaller stod på schemat i Skatås

Vi började med en 5 km uppvärmning till toppen av Brudarebacken och sedan 5 x 150meter branta backintervaller. gick ut hårt och tog rygg på #IronMange. De sista två intervallerna blev vidriga. Efter blev det lugn jogg och återhämtning innan 5 x 200meter fart-intervaller följt av 4 km nerjogg tillbaka till motionscentrum. Ett löppass på Totalt 12,5 km som tog lite över timmen. Ett pass jag aldrig skulle genomfört ensam. Släckte törsten efter passet med en proteinshake med Glutamine för att snabbt tillföra kroppen det den behöver.

Löpningen är den biten jag jag kommer fokusera på inför kommande OCR säsong. Distans pass, löpintervaller och tröskelpass kommer bli receptet för min framgång. Klättring kommer att läggas till regelbundet för greppstyrkan, samt annan lek

Väl hemma blev det lax med citronsås och tagliatelle med barnen, tvätt och Söndagsmys innan läggning. Kommande vecka är jag utan trollen, en vecka som kommer bestå av bla. begravning, klättring, Aktivrun pass, planering av kommande OCR Training Camp’s, jobb med de olika projekten som snart blir offentliga, möte med blivande kompanjoner, SPA, hålla pass på Sankt Jörgen samt invigningen av Toughest Lab i Malmö. Veckorna utan barnen är intensiva och fylls snabbt med möten och träning.

Nu jobba lite, skissa på projekt som snart blir verklighet.

Ha en underbar fortsatt kväll och glöm inte stanna upp och njut, berätta för dina närmaste vad de betyder för dig, imorgon kan det vara för sent !

Camilo

 

 

kommentarer, 505 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Camilo Lattof

Posts Facebook Google+