Drömmar blir till verklighet

12 februari, 2015
12 februari, 2015

För ca fem år sedan började jag tänka och drömma om tävlingar inom fitness. Jag tyckte det var otroligt häftigt och väldigt intressant vad man kunde göra med sin kropp. Att man kan, med hjälp av något så fantastiskt som mat och träning, skulptera och forma sin kropp. Denna dröm har följt med mig under åren och i somras bestämde jag mig för att göra något av denna dröm. Först var det bara en tanke om att åtminstone försöka och se hur långt jag kunde komma. Men den tanken gick snabbt över till ett beslut. Nu har det gått några månader och jag har börjat min resa mot detta mål, mot en tävling i fitness. Jag kommer att göra min debut på scenen på Decembercupen i Bikini Fitness!

 

När jag i somras bestämde mig för att göra något av min dröm så började tanken på att någon dag få vara atlet för MM Sports. Men den tanken skrattade jag bort för jag tänkte ”Varför skulle några så stora som MM Sports vilja ha med lilla mig i deras team?”. Men sen efter ett tag insåg jag att jag har en exakt lika stor chans som dem andra som söker till teamet! Så jag sökte och i förrgår fick jag nypa mig själv i armen – jag kom med. JAG!

Så nu kör vi, 110% enda vägen fram till mål. Decembercupen 2015 – jag är så redo!

bild 2 bild

kommentarer, 146 Visningar

Kommentarer

kommentarer

mimminilsson

Posts Google+