Mina teamkläder har kommit!

20 februari, 2015
20 februari, 2015

Idag fick jag äntligen paketet som jag längtat efter som en galning – mina teamkläder! Jag fick nästan nypa mig själv i armen när jag packade upp dem. Kan inte förstå att det på riktigt är MITT namn som står på dem… Men jo det gör det faktiskt. TJOHO! Har levt på ett lyckorus hela dagen och jag vet inte om det beror på att det är fredag eller jag fick mina kläder. Förmodligen både och men jag älskar fredagar och det spelar ingen roll om jag jobbar på helgen (som jag gör denna helg) eller inte utan jag får någon speciell mys-känsla. Det är som att kroppen ställer in sig på att nu kommer det några dagar där den får slappna av. För även på jobbet är det en annan känsla, alla är liksom gladare och mer harmoniska. Ja ni fattar, jag älskar fredagar?

bild

kommentarer, 133 Visningar

Kommentarer

kommentarer

mimminilsson

Posts Google+