Igång igen!

11 augusti, 2015
11 augusti, 2015

Ja det har varit väldigt tyst här i några månader men nu känner jag att jag vill börja skriva igen. För min egen skull som en dagbok och vill du hänga med på min resa mot scenen så är du välkommen 🙂

Jag har nu påbörjat min tävlingsdiet och det är inte många månader kvar nu till tävling. Jag börjar bli riktigt nervös men är så otroligt taggad för denna resa och slutmål! Det är 15 veckor kvar och jag tillsammans med min coach jobbar hårt för att detta ska bli så bra som möjligt. Träningen och maten funkar bra, jag finner glädje i båda två och har fortfarande energi. Poseringen däremot är lite värre… Jag övar och övar men har en väldigt lång bit kvar. But I will keep on fighting!

Idag är det tisdag och vilodag för min del. Både från morgonpromenad och styrketräning. Även fast jag ser fram emot vilodagar så kryper det lite i kroppen men jag tror det beror på att jag är så glad och lyrisk över att tävlingen närmar sig mer och mer. Så idag efter jobbet klädde jag på mig andra kläder än träningskläder (för en gångs skull, tjoho!) och gjorde lite ärenden. Nu ska jag äta mitt näst sista mål för dagen och krypa upp i soffan.

IMG_5787

Kommentarer

kommentarer

mimminilsson

Posts Google+