En ledig helg

28 februari, 2015
28 februari, 2015

Nu har jag gått sju veckor på min test diet och när jag skickade mina resultat för veckan till min coach så blev jag enormt stolt över mig själv.  Jag har tillsammans med min underbara coach lyckats göra förändringar jag inte trodde var möjliga innan. Så jag är enormt glad över att ha min coach med mig på denna resa och att jag tog mig i kragen och äntligen bestämde mig för att genomföra den! Men sju veckor har nu gått och det betyder att jag bara har en vecka kvar innan det är dags för ändring både gällande kost och träning. Mer mat och tyngre träning – improvment season is just around the corner! Det jag längtar mest efter är nog att få stå i köket och låta timmarna gå medan jag provar nya recept, bakar bröd och kakor och gör det jag verkligen tycker om! Matlagning och bakning är ett stort intresse hos mig så det tråkigaste att vara på diet är att jag inte får experimentera i köket.. Eller jag får ju men det är inte lätt att laga eller baka något utan att smaka av. Så jag har fått lägga det intresset på hyllan ett tag men snart så är jag igång igen! Tror även min matglada sambo längtar lite också :)

Men vi är inte riktigt där än utan jag har en vecka kvar och jag ska göra det bästa av den! Denna helg är jag ledig så jag vaknade av mig själv imorse (kommer inte ihåg senast det hände) och gav mig ut på en promenad innan frukost. Har sedan dess pluggat och nu har jag tagit lite rast för lunch så passade på att skriva ett inlägg också. Till lunch idag blev det ugns grillad kyckling med kokt potatis och grönsaker – super smarrigt!

bild 2

kommentarer, 141 Visningar

Kommentarer

kommentarer

mimminilsson

Posts Google+