Poserings träning

21 januari, 2015
21 januari, 2015

Först och främst har jag haft svårt att logga in här på bloggen. Sen efter det har jag skrivit mitt inlägg sisådär 3 ggr för att allt sedan ska försvinna..Så nu få vi se..

Hade Äntligen lite långledigt i helgen. Ganska skönt när man jobbat nästan varje dag.

FSå åkte till Helsingborg och hälsade på min familj och Dannes. Mys!. Blev bjuda på gott käk varje dag. Inte konstig man växer.

Min form just nu är ingen timglas med rutor direkt, utan mer som en äpple form. haha. Men vafan, lia glad är jag för det. Måste verkligen äta mycket nu så jag kan växa och förbättras och förhoppningsvis få igång förbränningen igen. Efter allt mitt dietande förra året så dog den ut på slutet och resultatet blev inte som jag ville. Fanns inget att göra men att gilla läget, jag krigade på och gjorde mitt allra bästa iallafall.Skärmavbild 2014-10-13 kl. 21.54.33

Körde en del poseringsträning med mina duktiga bikini flickor. Ska bli så kul att få se dem på scenen. 1 tjej som ska ställa upp nu på BOS. Hon kommer till att bli riktigt bra när hon sätter poseringen. Sen har vi en som ska ställa upp i DC & Lucian och hon håller på med att äta upp sig just nu och bygga. Så stolt över tjejerna !

image

Nu så ska jag och Mr.D stor ladda med en Semla, och åka till gymmet och köra ett stenhårtpass !!!

 

Kommentarer

kommentarer

melinda

Posts Google+