Long time no see

24 februari, 2015
24 februari, 2015

Hej alla vänner,

Long time no see. Verkligen inte orkat ta tag i bloggen. Lidit av en extrem trötthet senaste tiden, som jag skrev om i tidigare inlägg. Blodproverna visade ingenting, alla värden var perfekta enligt läkaren. Vilket är skönt så klart, men samtidigt blir man ovis om varför man är xtrem trött. Jag tror vädret är nr1 reason. Så jag äter lite mer D-vitamin och har vilat i hela förra veckan där jag endast körde aktiv vila. Bara lite rehab övningar för min nacke osv. Tror det har hjälpt för att ladda upp. Min kropp har troligen inte orkat återhämta sig när jag varit så trött och så har jag bara tränat på istället för att vila.Dumt!. Men nu känner jag mig mycket bättre. Nog om det!

Vad händer nu då?. Jag tränar på hårt nu igen och har tydligt uppsatta mål. Min fysik ska bli mycket bättre och framför allt måste jag bli hårdare i formen inför mina framtida tävlingar. Det har varit min stora brist, och jag vet om det. Men man kan inte göra något när kroppen inte vill bli hård trotts hårt dietande. Så äter som häst nu för hopp om bättre förbränning och att jag senare slipper börja på lågt kalori intag direkt vid diet. Så min äpple form håller i sig.. haha. Mja man trivs kanske inte riktigt så här runt, men stark är jag 😉

IMG_4476

 

Jag och Mr. Muscle är det perfekta träningsparet. Vi har så kul och vi peppar varandra så hårt vi bara kan. Vi båda har nya uppsatta mål och för att nå dit krävs endast hårt arbete.

Ni kan följa honom här https://team.mmsports.se/dannefitness/

Skärmavbild 2015-02-24 kl. 11.11.55

Kommentarer

kommentarer

melinda

Posts Google+