Naket- Stay classy

20 april, 2015
20 april, 2015

Nu får jag fasen ta och skärpa till mig. Det här fungerar ju inte. Måste börja blogga oftare. Jag är väldigt allt eller ingenting människa.Så jag får väll ta och skriva lite varje dag, problemet blir dock att alla inlägg liksom inte kan blir bra då. Men bäst för att få in vanan till att logga in liksom.

Jaha, hur går det för mig då.. Joo jag äter på. haha. Rund och go liksom. eller matig som Danne säger. hahaha. Men det är ok. Stark som fan börjar man bli, men mja jag trivs kanske inte 100 med formen. MEN den som väntar på något gott. Varför jag äter som jag gör är för att jag förhoppningsvis ska kunna starta min diet på en högre nivå kalorier. Istället som innan att jag få börja så jäkla lågt så kroppen får panik och stressar. På slutet av förra dieten var jag tvungen att gå ner på runt 1000 sträcket för att överhuvud taget gå ner något. Det hör ni ju själva, det får man absolut ingen bra kropp på. Det såg man också, kroppen var blöt.

Skärmavbild 2014-10-13 kl. 21.54.20 Bild

Men jag var nöjd och glad ändå, eftersom jag vet hur mycket jag kämpade och krigade. Dietstart i Juni 😉 woohoo!

 

Jag måste bara gå loss lite här, nu när jag ändå skriver liksom. haha

Till en annan sak nu då. Vad är det som händer på Instagram?. Varför ska så många tjejer visa upp sig helt?. Jag kan till 100% förstå att man vill visa upp den form man krigat för. Men varför poserar man i stringtrosor och poserar med röven upp i kameran?. I don’t get it?!. WHY?. Man kan ju lika bra ha hot pants, eller ta kortet från sidan.. Jag känner bara lite – ” början av 2000 talet ringde och ville ha tillbaka sin Slitz bild” haha. Sen i samma veva så klagar dessa tjejer på att ” det finns inga bra killar, alla är svin”. Patetiskt. Alla killar är absolut inte svin. ”Men svinen drars till smutsen”. De bra killarna går inte efter dom som viker ut sig för sina 20k följare. (som man fått av att visa sig naken,typ)..OK, finns säkert undantag även här. MEN gnäll då inte att folk ser en som ”sexobjekt” eller att det finns bara svin.. Stay classy girls, för ni kommer till att ångra er en vacker dag. Bilderna försvinner aldrig från nätet. Tänk på det! . Även ni som lägger ut bilder på era barn nakna, eller med lite kläder. Vi som är normala, fattar att det är oskyldigt. MEN det finns så jävla många psykon där ute. Pedofiler som sparar bilder och ser helt andra saker med bilderna.

Var tvungen att skriva av mig lite där. Släppa det från skallen 😛

 

kommentarer, 1 071 Visningar

Kommentarer

kommentarer

melinda

Posts Google+