Vilken Go helg

26 april, 2015
26 april, 2015

Denna helgen har varit riktigt nice.!

Min fina bestie Emilia kom från Helsingborg upp till oss i fredags. Blev hamburgar mys och serie tittande. Real housewives of New York, vad annars?. Älskar dumtv.

Åkte till MMsports Invigning i Kungsbacka. Shoppade lite kosttillskott för att fylla på förrådet 😉

Skärmavbild 2015-04-26 kl. 20.57.01

Allt från MMsports så klart! 🙂 Jag vill verkligen se till att min kropp får i sig allt den behöver. Eftersom jag äter ganska så ensidig kost så är det bra. Jag intar bla, Omega-3, Vitamin-D, ZMA, Magnesium, Kalcium, Ursobol, BCAA, WHEY och Pwo. Blir en del, men det är mest ”bas” saker. Inga konstigheter.

Skönt att få träffa min BFF igen. Pw i regn och massa tjejsnack. Fys & Mys är det bästa som finns<3

Emilia åkte hem på söndagen och samtidigt hämtade jag upp min ursöta atlet Elin som kom ifrån Västerrås. Hon ska tävla på alströmers i Juni. Ska bli så roligt få se henne på scen. Hon är en riktigt krigare. Vi körde ett Booty pass , såklart!. En hel del Böj med olika stands i Smithen, Benpress, kick-backs, lårcurl, liggande lårcurl, utfall m.m. Kommer nog få träningsvärk i morgon 😛

Avslutade sen dagen med genomgångar av poseringen. allt ska sitta in i minsta detalj. T-walk och alla obligatoriska poseringarna och lite mer allmänt snack om vad som händer på scen osv.

Skärmavbild 2015-04-26 kl. 20.53.22

Sen inte mycket mer. Men jag är slut i kastrullen. Nu blir det soffhäng med min Mr.D

Kommentarer

kommentarer

melinda

Posts Google+