Bikinifix

22 oktober, 2014
22 oktober, 2014

Oj vad veckorna rullar på. Redan onsdagskväll. Hur snabbt går inte veckorna nu? Inte långt kvar till Decembercupen, men endel till som skall hända på kroppen nu de sista veckorna.

Igår träffade jag underbara Marie och tränade ett axelpass med henne samt testade bikinis och poserade. Axelpasset gick bra, alltid kul att köra pass med någon annan då man gillar och är van att köra olika övningar samt får inspiration och motivation av varann. Jag har även sytt Marie bikini så den skall justeras lite nu när kroppen krymper. Sen är det ”bara” för Marie att blinga den.

Idag startade jag som vanligt med milen, skönt att ha cardion gjord redan på morgonen. På lunchen klämde jag in ett bröstpass med avslutande 15 min cardio. Tycker ibland att det är svårt att få träff i bröstmusklerna, men jag har äntligen hittat en grym övning – sittande flies i cablecrossen – sjukt bra övning! Love it!

Nu är det time för att börja blinga en annan fitnesstjejes bikini. Och sen ser jag mycket fram emot helgen och kommande team-träff, skall blir riktigt nice!

/M

IMG_4443

kommentarer, 248 Visningar

Kommentarer

kommentarer

bymalin

Posts Google+