Team MM Sports & jag

19 oktober, 2014
19 oktober, 2014

Woop-woop!! Jippi! Nu äntligen kan jag stolt presentera mig som atlet för Team MM Sports. Känns fantastiskt och superkul att vara en del i gänget. Vilken resa detta kommer att bli.

Från och med nu så kommer jag alltså att blogga här. Ni som är intresserade är mer än välkomna att följa min resa mot scenen 2014 igen.

Knappast 5 veckor kvar till DC och träningen och motivationen är på topp. Idag blev det 1 mils löpning före frukost och senare på dagen körde jag även ett rygg/magpass. Har även försökt att förbereda lite inför tävlingarna som kommer då jag vet att jag kommer ha en tufft jobbschema precis innan tävling. Men vissa saker kan man ibland inte påverka hur gärna man än vill det. Så därför försöker jag att lösa så mycket som jag kan nu, några veckor innan tävling och medan huvudet fortfarande är bra med. Jag vet ju att diethjärnan kommer att bli allt trögare ju närmare slutet på dieten jag kommer. Så idag införskaffates lite smått och gått, mestadels smink, hårspännen, kimono, lösfransar och lim, ja massa bra att h grejor.

Jag fixade även klart en av mina två bikinis i helgen. Blev riktigt nöjd! Dock har jag beslutsångest angående färgen på den andra så därför kommer jag lixom inte till skott. Samtidigt har jag fullt upp med att sy och blinga en anna fitnessbruttas bikini. Så himla kul! Jag får lixom diamantfeber och vill bara ösa på med massor av Swarowski. More is more!! I just love it :)

Time to hit the bed om jag nu skall okra upp och köra milen i morgon innan jobbet. Och det ska jag ju!

/M

kommentarer, 235 Visningar

Kommentarer

kommentarer

bymalin

Posts Google+