Teamträff och vaga tävlingsplaner inför 2015

18 januari, 2015
18 januari, 2015

Tävlingsåret 2014 gick så fort…

Allt fokus inför tävlingarna DC och LP resulterade i en 2:a plats och en 6:e plats. Superkul och mycket motiverande för att fortsätta. Men tiden efter tävling är inte allts så lätt. Mycket jobb och stress och så himla lätt att hamna i gamla dåliga rutiner igen där jobbet prioriteras före träning, kost och sig själv. Jag har så lätt att hamna där. Väljer lixom en grej i taget och går all in på det. Därför var det mycket lägligt att dagens teamträff med MMSports just handlade om tiden efter tävling. Det är skönt att höra att man inte är ensam om att äta hela tiden och tappa motivationen, helt enkelt känna sig lite lost. Men utan en plan med träningen tappar jag lätt fokus, men det ska det bli ändring på nu.

Himla kul att träffa massa underbara människor som alla är i samma sits och förstår sig på en. Jag har även lite lätt börjat planera inför tävlingsåret 2015 även om planerna fortfarande är mycket vaga. Jag ska snart börja lite lätt med diet igen för att se hur kroppen reagerar. Fungerar det bra så kör jag på men vill inte kroppen vara med mig så får jag nog tänka om. Jag kommer även i vår byta jobb, så fokus kommer även till stor del ligga på att komma in i mitt ny jobb. Så vi får se lite hur kroppen och knoppen klarar av den kommande våren och nya tävlingssatsningar. Men kul ska det blir och jag ser verkligen fram emot att börja med en diet igen för att ha en mer klar bild av vad jag ska sikta mot.

Men först en hektisk jobbvecka och sen en tjänsteresa till Kina och först därefter ska jag gå på en ny diet. Nu gäller det att träna tungt och bygga upp lite mer massa för att sedan börja skala av igen. Ghana ser så mycket fram emot det.

/M

 

 

kommentarer, 130 Visningar

Kommentarer

kommentarer

bymalin

Posts Google+