Veckan som gått…

2 november, 2014
2 november, 2014

..har varit minst sagt händelserik på olika plan. I söndags hade MM Sports teamträff. Superkul att få träffa flertalet atleter i teamet och stort tack till MM Sports som anordnat denna träff. Lärorik eftermiddag med fler bra tips och idéer som kommer underlätta inför tävling. Hoppas det blir något liknande snart igen, för det var riktigt kul att umgås med bara likasinnade träningstokar.

Denna söndagsträff gav en riktigt härlig motivation och att lägga in nästa växel in för tävlingen var min plan. Men hur är det man säger *det blir aldrig som man tänkt sig*…  Redan måndag morgon känds kroppen trött och inte alls med mig. En dålig natts sömn, klarade inte av att springa milen (vilket jag gjort varje dag de senaste veckorna)…Plågade mig igenom dagen och sen godnatt. Tisdag morgon blev det en promenad istället, en riktigt seg promenad och hade lite små-känningar i magen. Aptiten uteblev helt, inte likt mig på diet att inte kunna få i mig maten… men blotta tanken på mat gav mig kräk-känningar. Jag gick tidigt från jobbet och gick hem och sov. Och ja onsdagen stannade jag också hemma med illamående, huvudvärk, magont, ingen aptit, trött, ont i kroppen… Torsdag något bättre, men ingen träning alls. Fredag fick jag order om att dubbla alla mina kolhydrater samt äta ris och potatis, överdoserade samarin och smuttade lite på Celsius. Och helt plötsligt var jag på benen igen och pigg. Skumt det där.

Nu är jag på benen igen och full av energi. Har förstått att det är någon konstig variant av influensan som går med illamående och magont och ingen aptit. Usch och fy. Hoppas ingen mer drabbas av det där.

Idag var det coachträff med bästa coachen Camilla Öhman. Vikten går ner och lika så fett%, kanske inte lika snabbt som jag hoppas, missade ju denna veckan då det knappast blev någon träning. Men det är bara att ta nya tag. Jag är tokladdad och ser fram emot scenen. 3 weeks out! Ghaa…ska bli så kul!

/M

kommentarer, 163 Visningar

Kommentarer

kommentarer

bymalin

Posts Google+