I’m back!

26 april, 2015
26 april, 2015

Blev ju sjuk i samma veva som jag blev av med hälskon och var borta från gymmet flera dagar (tränade inte på över en vecka!). Besökte vårdcentralen på tisdagen och fick medicin mot hostan och de sa då att jag inte hade någon infektion kvar i kroppen. Så på onsdagen bestämde jag mig för att köra igång med mitt uthållighetsschema som jag fått av min PT. Foten känns så pass bra att jag inte ville vänta. Blev axlar på onsdagen, armar på torsdagen och ben på fredagen. Fick bra träningsvärk av alla passen men i benen har det varit brutalt! Kan inte gå ordentligt haha, Lätt det tuffaste benpasset jag kört någonsin, bland annat 4 set knäböj (ca 15 reps) som avslutades med droppset. Är grymt kul att vara tillbaka och nästa vecka är jag tillbaka på riktigt för då kör jag igång med alla mina gruppträningspass också. Roligt, men innebär också en hel del pluggande så det har varit lite stressigt nu de senaste dagarna.

Har hunnit med en del utöver träningen också, umgåtts med fina människor, bland annat Malin som bor i Uppsala numera. Hon är väldigt saknad här nere! Blev bio och roligt pluggande på Just Dance passet också 🙂

IMG_6788[1]

T-shirten som man får från MM Sports om man beställer över 1500kr har jag klippt till ett linne 🙂

IMG_6791[1]

 

IMG_6796[1]

Fina Malin <3

IMG_6994[1]

Lite träning innan vi körde Just Dance passet. Bra vadövning!

IMG_6999[1]

Bio!

IMG_7002[1]

Nu ska jag iväg och ha avslutning med sista barngruppen och min ena zumbagrupp i Vittsjö. Sen ska kvällen ägnas åt att nöta in passen jag ska hålla i imorgon (Legworks och Power)

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+