Fullspäckad helg och minus på vågen

13 april, 2015
13 april, 2015

Blir ett riktigt dagboksinlägg denna gången…

Fredag:

Skrev instruktörsprovet (gyminstruktör på Actic), får reda på resultatet i veckan. Körde ett snabbt men effektivt axelpass och sedan bar det av till Hässleholm för att ha dansuppvisning med mina elever på Medborgarskolan. De var grymt duktiga och efter tredje föreställningen var de också trötta och stimmiga men jag är otroligt stolt över dem allihopa!

Lördag:

Avslutning/uppvisning för föräldrar med mina balettelever i Hässleholm och sedan in till Kristianstad för att se Peter Pan på Kristianstads teater tillsammans med ett gäng från Actic, Riktigt kul att hitta på något annat än att träna ihop hehe. Kvällen avslutades med sällskapsspel och eftersom det handlade om ord så vann mitt lag 😉 Blev dock riktigt sent in på natten och lite för lite sömn.

Söndag:

Avslutning/uppvisning för föräldrar med mina balettelever i Kristianstad och sedan barndans, zumba och yoga i Vittsjö. Mina grymma zumbadeltagare klarar sig galant bara genom att jag visar stegen så gott jag kan och sen startar låten och ropar vad som kommer härnäst haha 🙂

Måndag:

Idag hade jag PT timme med coachen. Han var nyfiken på vad som hänt med min vikt och jag också så vi bestämde oss för att testa väga mig utan skon (man kan inte se muskelmassa osv om man inte väger sig barfota). Första gången jag står på foten sen jag bröt den och det gjorde inte alls ont, skönt! Lär dock bli värre när jag väl ska börja gå. Hur som helst så hade jag lyckats gå ner ca 1 kg på en månad. Så himla tråkigt. Jag trodde verkligen att jag skulle ha gått upp mycket eftersom jag inte rört på mig en bråkdel av vad jag brukar. Har visserligen haft mindre aptit också men att gå NER! 🙁 Blir att öka mängden Gainer nu ett tag framöver!

Vi gick även igenom lite av mitt uthållighetsschema som jag ska börja med så fort foten har läkt. Körde axlar och det sved rejält 🙂

Nu ska jag gå och äta och sen ska jag äta lite till. Ha det gott!

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+