Familjen träning…..

4 februari, 2015
4 februari, 2015

Det är sådär lite svårt ibland att känna sig motiverad till att träna.. Har skrivit förr ( annan blogg) att jag tränar bäst när jag har ett mål att nå.. Just nu känns målet ganska långt borta, vilket är tur.. Hahaha… Behöver nog sätta mig ner och skriva ner målet. Konkret. Så jag vet vad jag har att sträva efter.
Jag och mannen har tränat tillsammans nu i snart två år och vi tycker det är sååå roligt. Nu har vi fått ett litet bekymmer… Kidsen har börjat på brottning. Dottern är snart 9 och sonen snart 6 år. De har tränat tillsammans två dagar i veckan och då har vi kunnat parera vår träning med detta. Men nu har dottern blivit så duktig så hon har avancerat till en annan grupp som då tränar på andra dagar.. Haha! Nu är det till att sitta i brottningshallen 4 kvällar i veckan. Så vår egen träning blir lite lidande, det gör såklart inget, för kidsen går först! Och vi måste bara tänka och planera om… Och det är ju lite jobbigt…förändring är ju jobbigt..hihihihu!!

Men det är bara att köra på! Att jag har fått bli en del av MMfamiljen, gör det faktiskt mycket lättare. Det finns så mycket inspiration att hämta här!
Ikväll blir det ett pass för min del, mannen är och kör sitt pass nu, 05.00, så han kan ta dottern på sin träning ikväll.

Önskar er en underbar torsdag!

(null)

Kommentarer

kommentarer

lindacronvall

Posts Google+

Är en 38 årig tvåbarnsmamma som debuterade i Body fitness i Decebercupen 2014. Nu är jag sugen på att bli ännu bättre.... J