Ligger på gränsen..

23 februari, 2012
23 februari, 2012

..när det gäller det mesta just nu. Det vill säga jobb, träning, städning, tvätt, disk, kärlek(?). När jag kommer hem är planen att jag ska sortera upp ren tvätt som jag lyckades tvätta igår kväll(trots stulen tvätt-tid, som vanligt, och att spånet fyllt toktumlaren för mycket och jag, för att jag skulle vara snäll och inte slänga ut den, väntade en timme extra och ändå fick slänga ut grannens inte ännu torra tvätt, suck..), städa kök och toalett, betala räkningar och packa väskan. Jag ser, ännu inte, problemet med att jag kommer att vara hemma först vid 20-tiden och åker hemifrån imorgon vid 9.30.

I vilket fall så mår jag väldigt bra just nu och tycker att jag har bra koll på vad jag vill göra och hur jag ska göra det(framför allt tränings- och jobbmässigt). I helgen tävlar jag på SM i styrkelyft i Jokkmokk och på måndag börjar jag på mitt nya träningsschema, alldeles special som passar mig. Så får det bli.

Målen på lördag är att ta mig igenom tävlingen med godkända resultat i första hand, sen får vi helt enkelt se vad som händer. Ingångsvikterna känns klara och relativt stabila. 155kg i knäböj, 92,5 i bänkpress och 150 kg i marklyft är ”bara” personligt rekord i viktklassen, men så är det ju ny viktklass för året också. -63 för dom som har missat att jag tidigare tävlat i -72(fram till och med 2010 -67,5 0ch -75).

Jobbet rullar som sagt på bättre och bättre och jag hinner även med en hel del av den träning jag vill göra, som kanske inte alltid är det jag borde men, så får det bli.

 

Bjuder på en liten armbild som jag tog i tisdags(21/2-2012), då min dag såg ut som följer;

PT-kund

Seniorcykling – som intruktör

Chins, dips och axlar.

StreetDance-klass – som deltagare.

PT-kund x 5

Cykeldags(fredag17/2 2012);

Linda Samuelsson

Posts Google+

test