Måndag på en söndag.

5 februari, 2012
5 februari, 2012

Så känns det just nu och kommer så förbli hela våren och försommaren.

Inget fel i det och jag har ju valt det själv men planen är att så småningom vara ledig från jobb både lördagar och söndagar. Just nu är det karriärdrag och det känns just nu helt okej.

Dagen såg ut som följer:

10.30-11.15 – Sats Cykel 45 @ Sats Vällingby C. – Jag har bara kört där i några veckor men har redan några ”stammisar” och dom är helt klart nöjda. Det gör mig glad eftersom jag varken väljer musik eller upplägg till klassen utan ”bara” istruerar.

12.30-13.25 – CrossTraining @ Sats S:t Eriksbron. – Är ny på söndagsklassen sedan nyår och hade även idag nya deltagare som även är intresserade av att delta på morgondagens lunch-klass. Jag kan inte vara annat än nöjd med sådan respons. 

13.30-14.25 – Small group PT(Sports performance) @ Sats S:t Eriksbron. – 4-6 personer, fullt ös, bra pepp i gruppen. 

15.00-16.00 – PT-träning @ Sats S:t Eriksbron. –  En mycket ambitiös kund, därav en söndagstid. Hon är helt galen(på ett bra sätt) och ställer höga krav på mig men framför allt på sig själv. Den här tjejen vill ha resultat och det fort! Mitt jobb blir då bland allt annat att förklara varför vi inte kan gå för fort fram utan att det är hög prioritet på att hålla henne skadefri. 

17.00-17.55 – Hot Mojo @ Sats Spårvagnshallarna. Deltagare på nya klassen på flong-nya centret på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Detta kan minsann bli en vana. Vilken perfekt avslutning på en intensiv arbetsdag! :) 

kommentarer, 201 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test