Cykel!

14 januari, 2012
14 januari, 2012

Sedan en tid tillbaka jobbar jag förutom som PT även som instruktör på Cykelklasser, aka Spinning. Imorgon börjar min första ”egna” cykelklass och det kommer bli jättekul att se hur det utvecklar sig under våren. Hur full klassen blir, vilka som stannar och så vidare. I början kan jag inte påverka, de som vill träna den tiden kommer, men sedan hänger det mycket på min förmåga som instruktör eftersom detta en förkoreograferad klass med musik jag inte själv valt. Klassen kommer att ligga på söndagar 10.30 på Sats Vällingby C och jag kommer allt vara lite nervös.

I väntan på egna klasser har jag passat på att ta vikariat vid sjukdom etc och hunnit öva en hel del. Det är hur kul som helst! Jag är verkligen lycklig efter varje klass även om det kanske inte gått precis som jag tänkt mig varje gång. Dock är det ju så att om man inte tillåter några misstag så lär man sig både mindre och långsammare. Det är i alla fall min åsikt. Jag har hittills hunnit köra enstaka klasser på Medborgarplatsen(Kocksgatan), Fridhemsplan, Kista, Sundbyberg, Vällingby C och idag Huddinge.

Det var en fantastisk klass idag. Superfin sal och fantastiskt ljud. Ja, superlativ i mängder. Jag fick positiv feedback både gällande upplägg och musik och dessutom var det ett par stycken som frågade om råd om bland annat stretch efter att klassen var slut. Helt klart lyckat och jag jobbar gärna där igen. Tyvärr fanns det inga fria vikter värt en lyftare i det annars mycket fräscha och snygga gymmet, men man kanske inte kan få allt. :)

 

Den fina cykelsalen på Sats Huddinge.

 

Dagens outfit, instruktör All-in! 😉

cykelstass

kommentarer, 232 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test