More news.. | Leo Wessman

More news..


Så då försöker jag posta igen, har varit något fel så när jag har lagt upp har inte hela texten kommit med.

Hoppas ni alla haft en bra vecka med mycke träning. Jag försöker ta en dag i taget, träningen går riktigt tungt både pga axeln men också utav huvudvärken. Det är så irriterande att inte kunna köra klokt, har inte riktigt tid att vara skadad 🙁 känner lite panik över att jag inte kommer hinna utvecklas i tid inför eventuella tävlingar. Det är jobbigt när viljan är så stark samtidigt som det enda man kan göra är att skynda långsamt.

Lite därför de blir så dåligt med uppdateringar, känner inte att jag har särskilt mycke nytt att dela med mig utav samtidigt som jag vill skriva när jag har någonting att skriva om. Sen har inte allt jobbande gjort saken lättare heller, har jättesvårt att ”bara” sätta mig och skriva ett kort inlägg utav vill gärna lägga lite tid på det, men märker att det ofta då blir att det tar tid mellan inläggen.

Men nu tänkte jag i alla fall dela med mig utav en liten nyhet 🙂

20130512-081408.jpg
Yes det stämmer, ny lägenhet. Alla papper är påskrivna och handpenningen betalad. Känns nästan overkligt men så fort jag får tillträda inser man nog. Så snart sätter sommarens projekt igång. Ska bli fruktansvärt skönt att ta det klivet också.

20130512-081756.jpg
Så för er som missat så kan ni även följa mig på instagram (leowessman) där det blir lite mer uppdateringar och där kommer ni även kunna se lite mer från lägenheten framöver och kommande renoveringar 🙂

Hoppas ni alla haft en grym helg!
Nu blir det naprapat för min del 🙁

Kör hårt..