Dags att smyga fram ur mörkret.. | Leo Wessman

Dags att smyga fram ur mörkret..


Det började bli dags att komma fram nu känner jag, bättre sent än aldrig. Det har varit en tuff period i mitt liv dom senaste veckorna men nu börjar samvetet komma ifatt en om hur mycket jag sviker er läsare och det jag står för 🙁 så jag tycker det är dags att starta om på ny kula 😀

20130424-075259.jpg
Sen handlar det inte bara om alla läsare utan också mina sponsorer som jag respekterar fruktansvärt mycke! Det är någonting som får mig att fortsätta dom stunderna det är tungt. Att ha sponsorer, vänner och familj som står bakom en och stöttar är någonting som stärker en själv fruktansvärt mycke.
Tack för att ni finns!!! <3

20130425-075056.jpg
Har varit på väg att skriva om detta ett tag nu men då det har varit som de har varit dom senaste veckorna så har det fått vänta. På BMR fick jag tillfället att träffa Erik Eriksson som står för hemsidan Bringing Awesome Back. Denna man har gjort en makalös resa från grovt överviktig till rippad kroppsbyggare! Här kan ni se delar från transformationen. Erik har alltså tappat närmare 70 kg från sina 184 cm och detta har även gjort att han har fått genomgå vissa operationer för att fullborda sin resa, en resa som inte är slut på långa vägar. Efter att ha träffat och diskuterat massor fram och tillbaka väcks många tankar kring sin egen vilka och resa. Att ingenting är omöjligt utan det sitter enbart i en själv, hur långt man vill ta det. Tack och stort lycka till i framtiden och jag hoppas på fler möten framöver.

20130428-141411.jpg
För att avrunda lite så ska jag försöka att komma tillbaka och skriva lite mer nu, det har sol sagt varit ruggigt tungt ett tag. Har senaste sex veckorna jobbat med rehab för min axel som nu bröar ta sig tillbaka men det är fortfarande långt kvar. Det gör ont långt in i själen att inte kunna köra på som man vill eller göra det som krävs för att få utveckling. Jag får helt enkelt hoppas att detta gynnar mig lite i alla fall.

20130428-140059.jpg
Fokus ligger som sagt på att komma tillbaka, men annars ligger det på att bygga och bli starkare. Kommer bli en lång sommar då jag inte kommer att dieta eller någonting utan måste fokusera på att utvecklas och förbättra svagheter. Det kommer bli tungt, känner redan nu när större delen utav Sverige börjar jobba på sommarformen. Jag är ju också den som alltid har varit i ganska bra form tidigare så det här blir en utmaning. Men ska bli spännande och se utvecklingen, kommer käka på med kontroll. En diet fast åt andra hållet för då vet jag att det ger bästa resultatet. Har tagit det lite lugnt med intaget nu då jag inte kan röra på mig lika mycket son vanligt men stadiga 78 kg ligger jag på nu och det könns ändå helt okej i kroppen 🙂

Missa inte att följa mig på instagram för fler uppdateringar: leowessman

Nu är det dags för förändring!!

Kör hårt!