Hell of a week! | Leo Wessman

Hell of a week!


Har nog haft en utav dom värsta veckorna i mitt liv och framförallt den senaste veckan. Till en viss del handlar det om min axel som har förhindrat mig så fruktansvärt mycke, har inte kunnat träna överkroppen klokt på snart 4 veckor och det tar rätt hårt på psyket. Jag har skött min rehab och det har gett resultat men har samtidigt känt mig trycklös och mindre för varje dag som går och eftersom jag inte dietar så känns ju inte kroppen helt hundra :/

Men resten utav helvetesveckorna grundar i att vi har flyttat våran verksamhet. Som vissa kanske känner till så driver jag och min kollega ett service center för klockor. Att vara egen företagare och brinna för att utveckla någonting nytt och att skapa en framtid är någonting utav det som driver mig i vardagen, att kunna kombinera det i mitt liv med träning är jag oerhört tacksam över och jag hade inte kunnat tänka mig ett annat liv.
Den känslan som uppstår utav att utveckla någonting, vare sig det är jobbet eller kroppen den är oslagbar. Nu har jag/vi nått en ny milstolpe i karriären och det är just den här flytten. En början på vad som komma skall och det ska bli så spännande och se vad som händer framöver.

20130417-074859.jpg
Så från Solna har vi alltså flyttat in till stan och det känns riktigt skönt, en helt ny vardag och det kommer underlätta för mig väldigt mycke, närmare gymmet jag tränar på 😉

Hur går det med axeln då? Ja det rullar på, inne på fjärde veckan rehab och lugn träning. Jag kör rehab hemma varje morgon och kväll där jag jobbar med skulderbladen och stärker upp. På gymmet är det hög prio på högrodd och andra övningar som rör skulderpartiet. Detta gör dock att nacke/trapz blir ganska spända och har haft endel problem med huvudvärk. Men nu börjar det kännas bättre och lika så axeln, körde mitt första ”bröst/triceps” pass på 4a veckor i månads. 30 min uppvärmning och rehab och sen lätta vikter i maskin. Sån galen känsla alltså att känna träna lite och få lite pump, kändes som jag svävade på moln.

20130417-112328.jpg
Som sagt galen känsla och det gjorde mig sjukt motiverad 🙂

Nej nu är det bara att jobba på och fortsätta med rehaben, beräknar ungefär en månad innan jag är på plats och har byggt klart allting. Längtar efter att kunna slappna av och komma in i rutiner.

Men tills dess… Kör hårt!! 😉