Time will tell!! | Leo Wessman

Time will tell!!


Nu har det gått två veckor med rehab och full fokus på att hålla motivationen på topp. Det är fan inte lätt att gå dag ut och dag in med verk i axeln och inte kunna träna som vanligt..

Har kört rehab och ben samt kört lite cardio någon gång för att känna att man ens gjort något i gymmet. Under dom här veckorna har jag försökt ta det lite lugnt med maten då jag är mer stillasittande nu, ville inte behöva må dåligt över ”kroppen” när jag har fullt på med att hålla humöret uppe över axeln.

20130403-084858.jpg
Men nu ska jag inte bara prata massa negativt, det har faktiskt blivit mycke mycke bättre. Rehaben har gjort sitt jobb och jag kan ställa in mjölken och ta på mig jackan utan problem 😉 nu är frågan bara när man vågar ta dig tillbaka, inte helt lätt att veta exakt när det är okej att börja köra på lite. Finns tillfällen det känns helt bra ich man tänker fan kanske skulle prova men i samma sekund så tänker jag nej, skynda långsamt och förhoppningsvis har det varit till min fördel 🙂

Kommer förhopnningsvis kunna köra igång lite snart och i samband med det kommer jag börja käka på lite. Ligger nu på 77-78 på morgonen och tanken är att klättra uppåt. Kommer ligga på ca 300g protein och 300g kolhydrater och sen bara ta en dag i taget. Att ligga på ett överskott i form utav bra mat är inte det lättaste, folk säger att ah men fan va skönt att bara få äta. Jo visst någon gång då och då men att varje dag sitta och äta för ätandet skull blir ganska tröttsamt och om inte annat så tar det inte lång tid innan man är konstant mätt.

Som jag sa till en polare igår, jag måste ju prova någonting för att veta om det fungerar så detta är min plan just nu. Sen blir det att försöka komma tillbaka i gymmet, längtar så galet efter att kunna köra på som vanligt och inte känna några hinder. Men tills dess så tar vi en sak i taget och gör det smart 🙂

Ha en grym dag allihopa!
Kör hårt