Det mentala tänket

19 januari, 2015
19 januari, 2015

Godmorgon godmorgon godmorgon.

Alltid lika härligt att gå upp tidigt och köra ett morgonpass. 🙂 En del som frågar hur jag orkar? Allt handlar egentligen om ordentligt satta mål och positivt tänkande.

Hur trött jag än är på morgonen så tänker jag positivt. Gött att jag kom upp idag oxå! Jag hittar alltid något positivt om något negativt inträffar. Mycket lättare att hantera det på ett bra sätt då. Sure krävs en del förändringar av en tänk men helt klart värt mödan.

Hur fokuserad är du egentligen mitt i ett set? Är du en tungaviktermåstetaiförkungochfosterland person eller tänker du som jag? Alltid kontakt kontakt kontakt som gäller. Oftast när du kör för tungt så använder du fel muskler och får inte likabra träning av den muskel du faktiskt försöker träna. Självklart skall det vara tungt,men du skall kunna hantera vikten oxå.

Hitta hur just din kropp funkar som bäst.  Tex när jag deffar så mår jag inte en sekund dåligt pga låga kcal. Aldrig hungrig eftersom jag har en bra kost upplagd som funkar för mig. Funkar det bra så är det oftast inte lika svårt 🙂

Redan 2014 visste jag att jag skulle tävla 2015 och satte en deadline till sommaren för att prov deffa. Gick superbra. Men är skillnad att deffa till tävling då nervositet/hjärnspöken kommer in i bilden. Jag vet om att jag blir nervös så jag började deffa långsamt 4 veckor för tidigt. Just för att undvika den där ”kommer jag hinna komma i form tills tävling” känslan.

Hitta ditt sätt som funkar men va inte rädd för att fråga en coach, någon i teamet etc om hjälp!

Vi är ett Team! Kämpa på!

 

Kommentarer

kommentarer

Mattis Vainikainen

Posts Facebook Google+

Född Vintern 1978. Alltid varit på hög nivå inom olika idrotter som skateboard, badminton, bowling osv. Har gymmat i 4år och kommer aldrig sluta träna. Jag hoppas innerligt att Mens Physique Veteran klass kommer att komma för då jäklar är jag där! Baam! :D Tills dess blir det att skaffa erfarenheter och gemenskap. Bosatt i Kungälv med sambo och alla små dammråttor som dyker upp ibland.