Dagen innan Tävling.

27 mars, 2015
27 mars, 2015

Godmorgon. :-)

Tagit ut en semesterdag på jobbet för att kunna chilla hela dagen. Några småsaker kvar att inhandla men allt är packat o klart. Jag har haft koll på allt i några veckor redan för att undvika såmycket stressmoment som möjligt. Mår sjukt bra och energin bara flödar. Lite smått ont i huvudet pga vätskemängd men det är något som tillhör hehe.

Skulle vara sjukt kul att få dra på lite photoshoots nu när man är o form. Älskar att plåtas

Får bli att boka in lite fotografer och fixa en portfolio.

Varför tävlar just jag? Jag har tränat i 4a år och redan förra året testade jag att detta/tömma till ett viss datum. Funkade väldigt bra och hade redan då planer på att tävla detta år. Så nu e jag här. Största anledningen till tävlingen är för att jag driver ett eget företag som PT och tänkte börja coacha andra till att stå på scen. Men för att göra detta så vill jag stå på scen själv Innan jag yttrar mig om den mentala förberedelse som krävs.

Älskar att hjälpa andra människor till ett bättre liv och 2015 skall jag marknadsföraig själv mer för att köra igång på riktigt.

Jag nischar mig på den Mentala biten samt kostens inverkan på kroppeN. Träningen kommer i andra hand för mig.

Hade kunnat skriva hur mycket som helst men får avbryta här. Dags för att fokusera på inköpslistan hehe.

Ha en underbar dag och bjuder på dagsformen.IMG_20150327_080202

kommentarer, 153 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mattis Vainikainen

Posts Facebook Google+

Född Vintern 1978. Alltid varit på hög nivå inom olika idrotter som skateboard, badminton, bowling osv. Har gymmat i 4år och kommer aldrig sluta träna. Jag hoppas innerligt att Mens Physique Veteran klass kommer att komma för då jäklar är jag där! Baam! :D Tills dess blir det att skaffa erfarenheter och gemenskap. Bosatt i Kungälv med sambo och alla små dammråttor som dyker upp ibland.