Hej allihopa!

27 september, 2014
27 september, 2014

Hej alla läsare!

Det är jag, Robin Isby! Jag bloggade senast på fitnessisby.myshowroom.se men nu har jag kommit hit och är taggad till max att börja blogga här istället.

Vem är jag då?

Jag är 20 år, bor på Värmdö, gymmar på Sats Nacka Strand och studerar Nutrition på SU. När jag var mindre var jag målvakt för Lidingös bästa elit lag i min åldersgrupp, är fortfarande grym om nån känner för att lira lite någon dag 😉 När jag var 14 år började jag gymma och det var en stor anledning till varför jag slutade på fotbollen, jag ville köra mer seriöst på gymmet. Efter något år så saknade jag lagsporter och började på amerikansk fotboll som Offencive Guard och Defencive End. Att springa rakt in i någon så dem bokstavligen flyger bakåt var en sjukt mäktig känsla. Självklart gick det bra med dem då dem har väldigt mycket skydd.

Så jag har alltså gymmat i snart 6 år, men seriöst har det blivit senaste 2 åren. Självklart gick jag igenom alla steg där i mellan, genom att slänga upp vikterna, använda alldeles för mycket vikt, dålig teknik, trodde jag var sjukt stor och krallig efter 1 års träning, gick runt i tighta tröjor hela tiden osv osv.. Men jag ångrar inte att jag var så kaxig och trodde att jag var så stor. För det gjorde att jag fick motivation att fortsätta gymma! Men vad hände då, dem som klagade och retade mig för att jag hade tighta tröjor vill nu ha tips från mig så jag måste ju gjort någonting rätt 🙂 Och självklart hjälper jag. Jag är utbildad personlig tränare hos WorldClass. Jag anser att om man är personlig tränare så har man ett rent intresse av att se folk träna och blir glad av att de får resultat. Nu för tiden så tränar jag mina vänner gratis för jag tycker det bara är så himla kul att se dem utvecklas och få samma intresse och uppskattning för träning som jag har. Har spenderat flera timmar att göra kostscheman, träningsupplägg och haft träningspass med dem utan att vilja ha någonting i utbyte. Nu har de flesta av mina allra bästa vänner börjat träna seriöst på gymmet och är så otroligt glad över det, så finns jag alltid där ifall de har frågor 🙂 Vill inte att folk ska börja som jag och ”slösa” tid på gymmet genom att göra fel. Därför jag tycker att alla borde skaffa sig en personlig tränare i början. Men definitivt inte vilken personlig tränare som helst, hitta någon som Vill ge så mycket info till dig som dem kan på så liten tid som möjligt. Samt att de ska ha kommit dit du vill komma någon dag. Jag ser hela tiden på gym personliga tränare som är specialister på löpning men tar sig an killar som vill bygga så mycket muskler som möjligt och när man ser vilka övningar och hur många reps/sets dem säger till killarna att göra vill man nästan gråta.

Oj nu kom jag lite av mig..

Hur som helst så har jag i alla fall nått mitt mål nu, jag har kommit med i team mmsports, det har varit min dröm i cirka 2 år nu! Så är huur glad som helst över det, samt att alla är otroligt trevliga och man märker verkligen att dem Vill hjälpa en med ens träning. Helt underbara allihopa 😀

Och nu håller jag på att shredda ner mig i fettprocent till min debut i Luciapokalen Men’s Physique. Svårt att hålla sig borta från godsaker ibland men jag lyckas väldigt bra med om jag får säga det själv. Tänkte göra en kvargdipp snart med lite morötter som kvälls snacks 🙂

Men tills nästa gång, ha det super bra!

bild (28)

Kommentarer

kommentarer

fitnessisby

Posts Google+