NYHET – PT på SATS ENTRÈ

2 december, 2014
2 december, 2014

Efter några givande år på Actic Olympen i Lund har jag nu äran att presentera SATS Entré, Malmö som min nya arbetsplats. Det är med glädje som jag nu kan berätta för er att jag kommer flytta all min PT-verksamhet till SATS Entré och jag ser verkligen framemot att få bli en del av SATS.

Men mest ser jag framemot att kunna erbjuda både gamla och nya kunder en toppmodern anläggning precis vid inloppet till Malmö Här kommer både jag och mina klienter att kunna utvecklas och tillsammans arbeta fram än mer fantastiska träningsresultat.

Är du intresserad av att träna med mig?

Besök min hemsida för att boka en kostnadsfri konsultation och läs mer om mig som PT!

WWW.FILIPELIASSON.COM

DSC_8287

kommentarer, 430 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Filip Eliasson

Posts Twitter Facebook Google+

Bor i Malmö, studerar Idrottsvetenskap, arbetar som Personlig tränare och tävlar i Classic Bodybuilding. Kontakt:fe@filipeliasson.com