Träning & John Wick

9 november, 2014
9 november, 2014

Tog en liten sovmorgon idag innan jag begav mig ut på morgonpromenaden. Har sagt det flera gånger och säger det ingen; jag har börjat att verkligen gilla morgonpromenaderna och kommer med all säkerhet att behålla någon promenad varje veckan även efter tävlingen. En anledning kan ju vara det som jag på telefon konstaterade men min bästa vän imorse, Skåne har fortfarande officiellt sommar! <– Det är galet om något! Efter promenaden pysslade jag runt lite här hemma innan jag begav mig till AA Elit för ett bröst- och axelpass! Mötte upp med min team-kamrat Anna och efteråt blev det en skakig bild i våra snygga kläder från MM Sports.

 

IMG_0127

Inte lätt att fota när hela kroppen skakar efter 60 min på en trappmaskin.

 

Efter träningen åkte jag hem och käkade min torsk. Kände att jag var tvungen att komma ut från lägenheten och göra något då det lätt blir väldigt enformig vardag på en diet. Så jag satte mig på cykeln in till stan och gick på en bio. Såg John Wick (2014) och jag det är precis en sån film jag gillar, en film i dubble-tap kategorin! Mycket action, en av världens snyggaste bilar och två hundar! Kan starkt rekommendera!!

 

john_wick_2014_wide_hd_wallpaper_for_desktop

 

Imorgon väntar poseringsträning, träning och matlådor ska fyllas men först morgonpromenad, and I will go all wicked on that!

/ Filip

Kommentarer

kommentarer

Filip Eliasson

Posts Twitter Facebook Google+

Bor i Malmö, studerar Idrottsvetenskap, arbetar som Personlig tränare och tävlar i Classic Bodybuilding. Kontakt:fe@filipeliasson.com