DEN HÄR TIDEN

6 oktober, 2015
6 oktober, 2015

IMG_2655

Jag har verkligen börjat gilla hösten (när jag är hög på D-vitaminer)! Iallafall den här tiden när det är småkyligt och solen skiner och man behöver klä sig för vintertid på morgonen och lite vårigare fram på dagen. Det var en fantastisk dag igår, det hoppas jag att Roy tyckte också, det var ju han som fyllde år! Ni är så fina som skickar grattishälsningar!

Jag har blivit så otroligt trött på morgnarna, både igår och idag var jag levande död när jag vaknade. Jag gillar inte riktigt det, då jag vill vara pigg och utvilad när jag ska upp! Nu ska jag iväg på morgoncardio och längta hem till min frukost!

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.