MISSION: THE PERFECT CUPCAKE

6 oktober, 2015
6 oktober, 2015

pink_cupcake

Jag bakade muffins för första gången igår. De blev katastrof haha! Kladdiga och platta. Men de var tydligen goda då allihopa var uppätna igår haha. Så är det någonting som jag verkligen måste jobba på så är det muffins och cupcakes! Jag ska baka till helgen igen då vi ska till Roys familj för att fira hans födelsedag en tredje och sista gång för det här året. Och när jag ska bjuda på någonting så ska upplägget vara snyggt. Det ska ju vara tilltalande att äta det  och inte tvärt om 🙂

Nu börjar det, projektet den perfekta muffinsen/cupcaken!

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.