I’M SORRY FOR WHAT I SAID WHEN I WAS HUNGRY

30 september, 2015
30 september, 2015

God morgon från mig och mitt morgonkaffe 🙂 överlevnadens dryck (efter pepsi max haha).

Under morgonens cardio blev jag så otroligt hungrig så jag kastade i mig frukosten när den var klar. Jag har börjat bli riktigt hungrig nu mellan måltiderna och är nog inte den mest härliga personen att vara med när hungern sätter igång (tack älskling för att du står ut med mig ändå, du är guld värd <3) jag får försöka släcka törsten med vatten… Hur tråkigt det än är.
En nackdel med att vara på diet, utan tvekan. Att inte få äta när man är hungrig! FullSizeRender-18

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.