AT LEAST YOU LOOK LIKE A MILLION BUCKS.

30 september, 2015
30 september, 2015

Hej på er!

Har ni haft en bra dag? Jag har haft en väldigt konstig dag, som har summerat hela den här månaden. Konstig och väldigt psykiskt påfrestande. Nu vill jag bara mysa ner mig i soffan efter denna vilodag med godis och film. Film blir det oavsett. Och mys i soffan. Det är ett måste på kvällarna hemma hos oss.

Jag var iallafall och gjorde fransarna idag och jag älskar känslan efteråt. Jag känner mig som en miljon dollar. Och jag behövde det idag. Lika mycket som jag behövde äta middag med min man i annat än träningskläder.

Ha en fin kväll allihop och krama om de ni har kära så hörs vi imorgon med fler inlägg och en lite peppigare Elin.

FullSizeRender-19

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.