KAFFETS DAG

29 september, 2015
29 september, 2015

God morgon mina stjärnor!

Jag sitter och njuter av dagens första kopp kaffe efter min dagliga morgon cardio. Kanske blir det en kopp till för att kompensera det uteblivna morgonkaffet från gårdagen då det var slut. Men jag hade ju mina havregryn (haha kärlek till kolhydrater!). Det är även kaffets dag idag, så det blir nog några koppar till för att hylla denna fantastiska dryck. Att jag dricker det ur fina muggar från Lexington gör det hela inte direkt sämre 🙂 Muggarna hittar ni en av mina favoritbutiker när det kommer till inredning, Grandma’s. De har en faktisk butik på Vallgatan här i Göteborg. Fantastiskt fina saker!

FullSizeRender-16

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.