UPPE MED TUPPEN

26 september, 2015
26 september, 2015

God morgon solstrålar!

Det är lördag och äntligen helg! Jag har varit uppe sedan klockan åtta och städat. Jag har kommit på det att om jag vaknar tidigt och somnar om en timme eller tre och går upp sen så är jag som en zombie hela dagen. Mindre roligt! Jag har hellre tillvara på dagen och njuter av att jag får spendera dagen med min man istället!

Jag ber för övrigt om ursäkt för min frånvaro här igår. Tiden till bloggen fanns tyvärr inte till och gårdagen var en konstig dag. Den blev dock bättre efter att jag hade varit på gymmet tränat ben (hej träningsvärk!) och sprungit mina intervaller.

Nu ska jag dricka upp min Nocco och dra med min sambo på morgoncardio i det fina vädret 😀

IMG_2487

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.