VÅRT NYA KAPITEL

25 september, 2015
25 september, 2015

Här är en bild på vårt blivande hem. I januari går flyttlasset från min killes lägenhet som jag flyttade in i för ca ett halvår sedan. Då blir vi sambos på riktigt! I en lägenhet som vi längtar så mycket till!

Området heter Kvillebäcken som ligger centralt på Hisingen här i Göteborg och är ett helt nytt område. Där hittade vi en fantastisk lägenhet i början av mars och dagen efter skrevs det kontrakt. Nu är det mindre än fyra månader kvar tills vi flyttar hit och jag längtar mer och mer för varje dag. Lägenheten är precis som vi vill ha den, alla valen har vi gjort och den byggs precis enligt våra önskemål (fördelen med nyproduktion). 

Jag kommer att dela med mig mer av lägenheten och hur vi tänkte när vi valde nyproduktion och varför.

Skärmavbild 2015-09-24 kl. 18.38.33

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.