EN BURK NUTELLA MED PANNKAKOR, TACK!

26 september, 2015
26 september, 2015

Jag har lyckats bli av med mitt sockerberoende under de veckor jag har dietat. Det försvann redan efter första veckan och det jag har varit sugen på är mat. Grillat, restaurangmat, sushi, tacos, burgare, ja listan kan göras lång. Men idag, efter träningspasset och efter middagen till och med, blev jag så otroligt sugen på pannkakor med Nutella, sylt, socker – ja alla tillbehör man kan tänka sig! Vad gör man åt detta sockerbehov då? Det är ju inte så att jag kan stoppa ner skeden i Nutellaburken (som jag för övrigt slängde i veckan (den stod och kikade på mig bakom jordnötssmöret som jag skulle ha till frukost) så att jag inte skulle äta av den. Nejnej. Tuggummi, vatten och pepsi max är det jag ska stilla mitt sötsug med. Och som svar på er fråga, nej man kan inte ersätta pannkakor med tuggummi haha. Släng till en burk Nutella med, det hade varit något… 71 dagar kvar, kämpa!

Nu blir det dusch och sedan film. Joel Kinnaman har inte bara charmat mig utan även min kille, så efter några Johan Falk-filmer blir det RoboCop ikväll 😉 Downloads7

kommentarer, 111 Visningar

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.