SKAM DEN SOM GER SIG

15 september, 2015
15 september, 2015

Sådär! Då var veckans första intervallpass gjort! Det känns riktigt bra nu när man har kommit in i 30 minuters intervaller och svetten bildar en pöl under en haha!
För att jag inte bara ska fokusera på mitt mål på scenen så har jag gjort ett litet träningsschema där jag ska bocka för varje pass jag gör, som morgoncardio, styrkepass, cardio och intervallpass. På så sätt så ser jag verkligen hur otroligt hårt jag jobbar för att få fram bikinikroppen! Annars är det så lätt att bara tänka på slutmålet och missa själva dieten, som i sin tur är en upplevelse. Med mycket upp och ner! Det har jag verkligen känt nu när jag är mitt i dieten och hur extremt mycket den kan påfresta psyket. (Mer om detta ska ni få läsa så fort jag har fått ner mina tankar i skrift och omformulerat mig sisådär några hundra gånger så att ni kan hänga med i vad som händer. BE patient my friends!)

MEN!
Jag lever och är glad ändå. Visserligen är jag trött och hungrig och gnäller lite grann över det. Men jag har ett mål och skam den som ger sig. Nej, att ge upp är något jag aldrig skulle göra. Nu kallar dusch och kvällsmat innan sängen. Godnatt 🙂

FullSizeRender-11

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.