ÄNDA IN I MÅL

13 september, 2015
13 september, 2015

Godmorgon solstrålar!

Det är redan söndag och jag undrar vart helgen tog vägen..
Idag är det vägning och denna veckas formbilder är inskickade till coach som verkar nöjd, så det känns riktigt bra faktiskt! Nu är det lägsta vikten på hela dieten (igen haha) och det känns fantastiskt. Nu kör vi de resterande veckorna ända in i mål!

Söndagar är vilodag för mig, bara cardio som ska göras och den är gjord, så skönt att ha det avklarat! Frukosten ligger även i magen och nu ska vi göra oss redo för dagens äventyr 🙂 Vad gör ni idag? 🙂

IMG_2034

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.