I MADE APPLEPIE

12 september, 2015
12 september, 2015

Jag har verkligen fått tycke för bakning! Det är så himla roligt att skapa något med alla ingredienser till något fint bakverk eller bröd. Nu har jag bara börjat, men det här tycker jag är så roligt!

I torsdags blev det en äppelkaka. Jag har varit sugen på att baka något med äpple i några veckor nu för att anpassa bakningen till hösten och då kom jag över ett recept av Roy Fares. Resultatet, det ser ni nedan.
Täcket blev lite misslyckat, men det blev bra (som tur var!) då det blev lite knaprigt och perfekt gräddat i mitten. Så min lilla äppelkaka fick högsta betyg av samtliga som fick smaka, wiho! Jag är riktigt stolt 🙂

Jag längtar dock tills jag får ta mig en egen bit och njuta av kakan haha, men dieten säger nej så jag sitter och tittar på Hela Sverige Bakar istället för att få mer inspiration till framtida bakverk 🙂

Trevlig lördag på er!

Jag valde att bara servera med lite florsocker, men den hade varit perfekt med vanlijsås eller glass 🙂IMG_2288

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.