HATKÄRLEKEN TILL INTERVALLER

9 september, 2015
9 september, 2015

Legday och intervaller DONE! (varning för svettbilder)

30 minuter intervaller efter ett hårt benpass med träningsvärk i rumpan är inte att leka med mina vänner. Det vill jag lova! Så dagens intervaller var jobbigare än väntat och svetten rann och det droppade från mig haha! Men känslan man får efteråt- oj vad skönt det är! Kroppen har verkligen fått jobba mer än ordentligt och det känns så otroligt bra!

Nu har jag verkligen gjort mig väl förtjänt av en highday imorgon och allt vad det innebär – havregryn, protein med mjölkchokladsmak från PureSwe, sötpotatis och kvarg! Haha #livetpådiet. 

Middagen är uppäten och jag ska ta mig en härlig dusch innan kvällsmaten ska intas, mums!

Natti natti kära läsare ♥

 FullSizeRender-9

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.