FRÅN HÖSTDEPP TILL HÖSTPEPP – 4 GRYMMA TIPS

2 september, 2015
2 september, 2015

Hörrni alla höstdeppiga, det är dags att rycka upp sig! Och här kommer mina tips för att må så bra som möjligt när höstmörket är på gång.

  • Levande ljus. Gör så otroligt mycket i ett trött rum. Igår åkte jag och Svärmor till IKEA, jag skulle bara med som sällskap men jag kom hem med flera värmeljushållare, en miljon värmeljus och blockljus. Nu är det hög mysfaktor i vårt hem från morgon till kväll!
  • Shopping. Snygga höstkläder, inredning och snygga boots är väl aldrig så snyggt som på hösten? Trots att vi bor i blöta Sverige så kan man inte låta bli att köpa sig en snygg kappa, höstliga klänningar och kanske gör du som jag och satsar på en hatt innan det blir för kallt?
    Vi flyttar inom ett halvår och det har kommit så mycket snygga möbler och så fin inredning som hade passat så bra i den nya lägenheten. Men vi (jag) har köpförbud innan vi har flyttat (med undantag för nytt porslin och bestick vid årsskiftet hihi) Inspirationen bara flödar!
  • Myskläder. Medan man sitter (och bloggar/mailar/facebookar som jag gör) bland alla levande ljus i en mysig soffa så är det extra bekvämt att ha mysiga kläder på sig. Antingen köper man ett fint velourset från Victorias Secret eller så gör man som jag och snor min pojkväns mysigaste hood och gottar ner mig med en kopp kaffe eller ett gott te. MYS!
  • Filmkvällar. Eller seriekvällar som det heter hemma hos oss. Vi har precis sett klart våra serier (TIPS är varmt välkomna i kommentarsfältet nedan). Bland alla tända ljus, en gott kvällsmål i soffan med den du älskar mest eller tillsammans med en fin vän. Då trivs jag som allra bäst i höstmörkret :)

IMG_2153

kommentarer, 228 Visningar

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.