MOTIVERAS OCH INSPIRERAS FÖR ATT FORTSÄTTA MED TRÄNINGEN

3 september, 2015
3 september, 2015

Kvarghyllorna är tomma i några veckor framöver, folk är övermotiverade att träna och kosttillskott köps till höger och vänster.
Jag började träna för knappt tre år sedan. Det var inget ”efter semestern, då!” och det var inget nyårslöfte, utan jag gick till gymmet i början av december och köpte ett träningskort och började träna. Sedan var jag hooked. 2 dagar i veckan, 3 dagar i veckan, 4, 5 dagar i veckan. Och jag blev fast. Jag har tränat hela mitt liv, med några års uppehåll, men min kropp mår absolut bäst när den får arbeta (och vara i sol och värme). Men det här gjorde jag för att lyckas hålla motivationen uppe.

  • Nya träningskläder. Vi tjejer är konstiga när det kommer till outfits. Man kanske inte bryr sig så mycket, men tro mig, motivationen höjs när man kommer in på gymmet i ett nytt träningslinne. Så passa på att shoppa en ny träningsgarderob! Det finns så mycket snygga träningskläder!
  • Sociala medier. Börja följ träningsprofiler. De inspirerar jättemycket med olika övningar, outfits och måltider. Innan träningspassen brukar jag alltid scrolla genom mina största inspiratörer och jag följer fortfarande flera instagramkonton som hjälpte mig i början!
  • Hitta en träningskompis. Det gör det mer eller mindre omöjligt att ställa in och ni får en grym stund tillsammans att umgås och peppa varandra! Jag tränar absolut bäst med någon som står och skriker på mig.
  • Träna det du tycker är roligt! Det man tycker är tråkigt gör man inte bra. Gillar du inte gymmet, hitta en rolig gruppträning som passar DIG och DINA mål.
  • Resultaten är beroendeframkallande. AMEN! Jag hade nog aldrig fortsatt träna om jag inte såg några resultat eller framsteg. Så ta mycket bilder. Vecka efter vecka och du kommer att se hur snygg kropp du kan bygga med hjälp av bra träning och bra mat.
  • Prioritera. Sist, men framförallt inte minst är att man måste prioritera. Det gäller allt, för att göra bra ifrån sig på jobbet måste man prioritera jobbet, för att ha ett bra förhållande måste man prioritera förhållandet och för att hålla igång träningen måste man prioritera träningen och sin hälsa. Det är superviktigt och förmodligen det som är mest krävande av alla dessa punkter.

IMG_2134

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.