KLIMATFÖRÄNDRINGAR OCH MAT ONLINE

2 september, 2015
2 september, 2015

Jag åker utomlands ganska ofta. Minst två charterresor per år och förra året blev det en weekend i Barcelona med två fantastiska vänner. Jag älskar att resa och jag mår otroligt bra i varmare breddgrader. Det jag inte mår så himla bra av är omställningen från varmt till kallt, från +30 och det mesta man har på sig är en maxiklänning till +15 och det är dags för långbyxor, tjockare tröja och jacka. Då hänger min kropp inte med utan jag har lätt att bli sjuk. Och närjag blir sjuk blir jag lite deppig. Att bli deppig på den här tiden av året är ingen höjdare. Det är ju nu jag vill vara höstpepp (som jag var igår innan jag gick utanför dörren).

Igår när vi var och handlade märkte vi verkligen att sommaren är över då kvargen, äggen och kycklingen var slut. Haha folk börjar göra sig redo för beach 2016, det är en sak som är säker! Det känns motiverande att det är så många som engagerar sig nu och blir motiverade och inspirerade till att träna och hålla en bättre livsstil! All cred till er! Jag hoppas att ni fortsätter och inte ger upp om några månader!
Men det är lite tröttsamt att det är slut på kvarg, ägg och kyckling, samma tidpunkt varje år. Efter semestrarna. För att inte missa några råvaror får jag nästan börja handla mat online och få det hemskickat 😉

Här trivs jag bäst!

IMG_2134

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.