NY DAG NYA TAG

19 augusti, 2015
19 augusti, 2015

Gårdagen var kaotisk. Det var det enda efter det andra och jag bara väntade på att dagen skulle få ett slut. Att försöka skriva så att andra förstår var inte heller det lättaste och jag har försökt redigera det förra inlägget så gott det går så att ni kan läsa och faktiskt förstå vad det står, haha.

Nu har ni iallafall en liten inblick om hur det känns att vara på diet!

Idag är det ny dag, nya tag och jag är taggad (och dödstrött). 

Jag tänkte även passa på att tipsa om ett litet frukosttips. Okokt proteingröt! Blanda proteinshake och havregryn. Klart! Passar perfekt om man inte vill äta varm gröt en morgon :)

 

kommentarer, 201 Visningar

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.