MINUS SJU

22 augusti, 2015
22 augusti, 2015

Innan jag börjar, så vill jag nämna att jag har droppat 7 kilo under dessa sex veckor som jag har dietat. Det känns grymt bra och jag är stolt över mig själv! Att andra ser det och berömmer mig ger mig en fantastisk motivation, att min sambo, vänner och familj stöttar mig till tusen hjälper mig varje dag. Den här satsningen är ingenting utan er <3 (klar).

Aaaaaaah.

Ni vet den där känslan när man har lagt allt bakom sig och äntligen kan andas ut och släppa taget? Det är så jag känner nu. Igår när klockan slog 18.15 gick jag på semester. Två veckors avslappning har börjat!
Helst av allt ville jag åka ner till vattnet för att äta jordgubbar och dricka champagne tillsammans med min bättre hälft. MEN jag tog mitt förnuft till fånga, åkte hem åt min middag, drog på mig träningskläderna och åkte och tränade! Semester eller inte, träningen måste fortfarande skötas 🙂

Idag håller vi på och förbereder inför resan imorgon. THAT’S RIGHT! Imorgon drar vi till Grekland och Rhodos. Det ska bli helt fantastiskt och vi har väntat i fyra månader på denna resa. Så packningen är i full gång och snart är det lunchpaus.

Vad har hänt sen sist?
Jag har fått till ett träningspass med mina goa tjejer. Ett rumppass med fröken röv her self! Jag har träningsvärk än idag..
Jag har bakat igen. Haha japp, det är det jag gör nu, bakar. Och jag älskar det! Jag var och inhandlade en kavel och en ny slickepott häromdagen och söta bullformar. Jag var nog mer exalterad än vad jag borde vara.. Plus att jag har hittat ett jättesött förkläde som jag vill köpa efter semestern. Att baka är inte fläckfritt, det har jag lärt mig.

IMG_1889

IMG_1902

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.