EN RIKTIG JÄVLA LOWDAY

18 augusti, 2015
18 augusti, 2015

Om det är en sak som är säker i den här bloggen så ska ni aldrig oroa er för att jag kommer att ljuga. Varken om framsteg, bra/dåliga dagar eller om känslor. Jag kommer alltid att vara ärlig.

Jag kan även definiera mig själv som den absolut lyckligaste tjejen på jorden, bl a;

Jag har träffat mitt livs kärlek som jag ska spendera resten av mitt liv med. Vi flyttar in i vår drömlägenhet efter årsskiftet och jag vill aldrig leva utan honom.                 Jag får jobba med det jag brinner för; Hälsa, träning och kosttillskott.

Men idag har jag en dålig dag. En riktig lowday.

Alla som har gått på en tävlingsdiet (eller bara är jävligt stressade) har varit med om samma sak som jag har upplevt idag; en ren helvetesdag.

De som säger att livet på diet är underbart och att de aaaaaldrig har upplevt en dålig dag/svacka eller liknande snackar bajs och enda anledningen till att de sa så är för att (1)folk endast postar positiva inlägg på sociala medier (2) de var höga på kolisar (kolhydrater) eller endorfiner efter träningen. 

Idag lider jag av sömnbrist och tidsbrist. Jag har släpat på en tung gymbag med ombyte och matlådor sedan kl 6.30 imorse, varit hungrig, tappat ut min matlåda på golvet, tappat ut mina aminosyror på gymmet och varit gråtfärdig från kl 10 imorse. Att dagen är långt ifrån slut gör det hela inte mycket lättare. 

Jag är dock otroligt tacksam för min fina sambo, mina söta kollegor och mina föräldrar som har fått stå ut med mig idag och som har hjälpt mig så gott ni har kunnat. Ni är fantastiska ❤️ 

Nu ska jag få snygga naglar och hoppas på att mitt humör blir lite bättre. Ha en trevlig kväll!  

 

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.